0615256345 info@va-agnes.nl

Ben jij een tussenpersoon en wil jij online meer zichtbaar zijn? Je minder bezig houden met activiteiten waar je niet zo goed in bent of waar je gewoon echt niet vrolijk van wordt? Of kom je door de dagelijkse werkzaamheden niet toe aan zaken waarmee je graag aan de slag zou willen gaan. Denk aan een overvolle e-mailbox, het onderhouden van je website of een nieuwsbrief die al klaar ligt op de digitale plank maar nog niet verstuurd is.

Dan is het tijd voor een Virtueel Assistent!

Als virtueel Assistent ondersteun ik jou in de taken die jou in de weg staan om meer te doen van datgene waar jij super blij van wordt. Het is datgene waarom jij bent gestart met je onderneming. Dat waar jij echt goed in bent en van betekenis kan zijn voor een ander.

Stel je nou eens voor dat je niet meer hoeft te stoeien met social media, je geen tijd meer hoeft te steken in het beantwoorden van standaard mailtjes of dat je heel veel kan winnen door online tools in te zetten voor jouw bedrijf. Het zijn slechts voorbeelden om je een beeld te geven bij wat een Virtueel Assistent voor je zou kunnen doen.

Als je doet waar je vrolijk van wordt, straal je dat ook uit naar je klanten. Dat is als ondernemer het beste visitekaartje wat je kan hebben.

 

HOE GA IK TE WERK?

Om te beginnen start ik altijd met een Meer-doen-van-wat jij-leuk-vindt-scan. Hierdoor krijg ik beeld van jou en je bedrijf, ontdekken we waar jij kansen laat liggen, hoe jij efficiënter kan werken, waar jouw prioriteiten liggen en waar jij behoefte aan hebt. Deze scan kun je gratis en vrijblijvend aanvragen. Ik heb namelijk als missie dat iedereen zoveel mogelijk doet waar hij/zij vrolijk van wordt. Als ik jou daarbij kan helpen doe ik dat graag.

Ben je n.a.v. ons gesprek enthousiast en wil je graag samenwerken? Leuk! Dan kijken we samen naar de resultaten van de scan en maken we een plan van aanpak. De invulling hiervan bepalen we samen. 

Omdat ik het belangrijk vind dat je weet waar je aan toe bent.

Je kan mij als Virtueel Assistent inhuren op basis van vaste uren in de maand in de vorm van pakketten.

Pakket 1: 10-12 uur per maand

Pakket 2: 17-21 uur per maand

Pakket 3: 25-29 uur per maand

 

ZIN OM SAMEN AAN DE SLAG TE GAAN?

Ik kijk er naar uit om samen met jou in kaart te brengen waar jouw groeikansen liggen en zou het super leuk vinden als ik jou hierbij mag helpen. Wil je graag gebruik maken van mijn gratis Meer-doen-van-wat jij-leuk-vindt-scan  of heb je andere vragen? Je kunt mij bereiken op: 0615256345 of mail naar info@va-agnes.nl.