0615256345 info@va-agnes.nl

EEN ENTHOUSIAST,  GEDREVEN EN KLANTGERICHT PERSOON

 

Er is net een heftige storm geweest waardoor je overuren maakt. Je weet dat je meer aan je online zichtbaarheid moet doen. Je website kan wel een opfrisbeurt gebruiken en dan moet je dat vervolgens gaan bijhouden. Aan nieuwsbrieven versturen en social media kom je al helemaal niet toe, doordat al je mensen druk zijn met de storm.

Ik ga je helpen meer tijd te generen voor dingen die jij leuk vindt. Wie ik ben? Mijn naam is Agnes Kruys. En vanaf vandaag kan ik jouw Virtueel Assistent zijn.

Na jaren gewerkt te hebben bij een middelgroot verzekeringsbedrijf op verschillende afdelingen was het tijd om het roer om te gooien. Inmiddels heb ik 2 kinderen en wilde ik graag mijn gezin en werk beter combineren. Bovendien vind ik het leuk om mijzelf te ontwikkelen en online tools te ontdekken en toe te passen.

Virtueel Assistent

Als Virtueel Assistent sta ik ervoor om steeds beter te presteren. Dit kunnen wij samen realiseren door heldere afspraken te maken en een planning op te stellen waarbij jij je goed voelt.

Samen gaan wij nieuwe uitdagingen aan en zorgen we voor de nodige veranderingen. De samenwerking is pas voltooid wanneer gestelde doelen behaald zijn. Ik ben sterk gericht op kennis en inzichten. Het goed doordenken en breed beschouwen van zaken is bij mij dan ook een automatisch proces. In onze samenwerking gaan wij voor een praktische aanpak. Zichtbare veranderingen doorvoeren maar ook brainstormen over veranderingen op een lange termijn.

OPLEIDING

Ik heb bij de VA BUSINESS ACADMY mijn opleiding gevolgd om te beginnen als  Virtueel Assistent. Hier heb ik geleerd wat er bij het ondernemersschap komt kijken, zodat ik jou hier zo goed mogelijk bij kan helpen. Ook ben ik hierdoor aangesloten bij een netwerk van Virtueel Assistenten. Wanneer ik een bepaalde expertise zelf niet in huis heb ga ik op zoek in mijn netwerk, zodat ik jou gegarandeerd verder kan helpen.