0615256345 info@va-agnes.nl

Virtueel Assistent

Regelmatig kom ik op een netwerkbijeenkomst en dan krijg ik de vraag. Wat is dat een Virtueel Assistent? Hieruit blijkt dat het beroep Virtueel Assistent voor veel onderners nog een vaag vakgebied is. 

Ik ben een soort rechterhand voor ondernemers die niet direct iemand in dienst willen nemen, maar wel wat handjeswerk kunnen gebruiken bij hun online activiteiten. Hierbij kun je denken aan het beheren van je mailbox, het versturen van brieven of facturen, afspraken plannen, onderhouden van je website. 

Je kunt zover gaan als je zelf wilt. Dat ligt aan jouw behoeftes, prioriteiten en welke kansen er zijn om efficienter te werken.

Ik vind het superleuk om randtaken op te pakken. Eigenlijk ben ik een spin in het web. Mijn kracht ligt bij het ontzorgen van de ondernemer. Door onder andere het inrichten van systemen, processen in kaart brengen en workflow ontwikkelen.

DE VOORDELEN VAN HET WERKEN MET EEN VIRTUEEL ASSISTENT

Ik ben ook zelfstandig ondernemer en weet exact wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Ik begrijp waarmee jij worstelt. Door werk uit te besteden kun jij meer-doen-van -wat-jij-leuk-vindt. Mijn expertise ligt bij het uitvoeren en systematiseren van werkzaamheden. Organiseren, structureren, processen inrichten, een goed lopend systeem opzetten, technisch beheer van tools, communicatie en klantcontact.

Allemaal zaken waar ik heel blij van wordt!

Ik werk virtueel vanuit huis en ondersteun diverse ondernemers. Mijn focus ligt op de uitvoering van alledaagse en terugkerende taken. Ik ben degene die het werk daadwerkelijk doet. Je kunt mij heel gericht voor specifieke werkzaamheden inhuren vanaf een paar uur per week. Net wat jij nodig hebt. Als je een langer samenwerkingsverband aangaat kan ik met jou meegroeien.

Jij krijgt meer structuur in je ondernemers activiteiten. Bijvoorbeeld het versturen van nieuwbrieven wordt echt gedaan waardoor je beter top of mind blijft. Er is regelmatig een contact moment en hierdoor weten klanten jou ook beter te vinden.